maanantai 29. elokuuta 2011

¡Bienvenido!


Terveisiä ja suukkoja lämpimästä Madridista! Vaihtoblogin perustamiselle ei ole vielä aiemmin liiennyt tilaisuutta, kun kalenteri on täyttynyt asunnon etsinnästä, espanjan kurssin luennoista sekä uusiin ihmisiin ja paikkoihin tutustumisesta. Nyt on kuitenkin oma koti löydetty keskeltä kaupungin sykettä ja nettikin toimii vihdoin ja viimein.

Elokuun loppupuolella pakkasin viimein laukkuni ja suuntasin tänne viettämään Erasmus-vaihtovuotta. Vaihtoyliopistoni on yksi Madridin julkisista yliopistoista, Universidad Rey Juan Carlos. Yliopistolla on neljä suurta kampusaluetta ympäri kaupunkia, joista oma kampukseni tietysti on se kauimmaisin, Fuenlabrada. Viikon päästä aloitan opiskelun täällä maisteritasolla ja paikallinen pääaineeni on Publicidad y Relaciones Públicas, joka voidaan suomentaa mainonnaksi ja suhdetoiminnaksi.

Päivittelen tähän blogiin kuulumisia, kuvia ja vinkkejä täältä Kastilian sydämestä seuraavien kuukausien aikana. Tervetuloa!

Besos, Jasmiina

1 kommentti:

  1. Tosi mielenkiintoista päästä lukemaan sun vaihdosta. :) Oma veli ja tämän vaimo (silloinen tyttöystävä) sattuivat myös olemaan aikoinaan Erasmus-vaihdossa Madridissa. :)

    Kaikkea hyvää vaihtoon ja NAUTI! :)

    VastaaPoista